• 085 - 047 17 71
  • info@twomorrow.nl
  • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00
Slotbijeenkomst doorbraakproject Vroege Psychose

Slotbijeenkomst doorbraakproject Vroege Psychose

Op 28 september heeft de slotbijeenkomst van het doorbraakproject Vroege psychose plaats gevonden. Catrien Smit, projectleider IPS bij de gemeente Den Haag, heeft vanuit gemeentelijk perspectief verteld over het belang van IPS, de mogelijkheden om hier daadwerkelijk stappen in te zetten en haar ervaringen hiermee. Ook waren er vertegenwoordigers vanuit het ministerie van Sociale Zaken uitgenodigd om met elkaar in debat te gaan. Vanuit Twomorrow waren wij aanwezig om het succes van de implementatie van IPS in het VIP team Apeldoorn toe te lichten. Wil je daar meer over weten, lees dan de resultaten in onze infographic.

Laatste Berichten
© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden