• 085 - 047 17 71
  • info@twomorrow.nl
  • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00
Verzwijgen of vertellen

Verzwijgen of vertellen

Voor wie is deze brochure ?
Deze brochure is bestemd voor iedereen die een psychische aandoening heeft en erover twijfelt wat hij hierover aan een potentiële of huidige werkgever zou willen vertellen.

Waar komt de informatie in deze brochure vandaan?
De informatie is gebaseerd op een uitgebreide literatuurstudie en interviews met mensen die een psychische aandoening hebben. In de brochure zullen we de term ‘openheid’ gebruiken als het gaat over het informeren van een werkgever over een psychische aandoening.

Is er een juiste keuze?
Deze brochure zal je helpen om na te denken over je eigen behoeften en waarden waarop je jouw keuze mede moet baseren. De informatie en opdrachten helpen je ook om na te denken wanneer en aan wie je vertelt dat je een psychische aandoening hebt. Wil je daar meer over weten, lees dan de resultaten in onze brochure.

 

Laatste Berichten
© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden