Werken helpt herstellen.

Uit onderzoek blijkt dat werken een positieve bijdrage levert aan het herstel van mensen met psychische problemen. Twomorrow werkt samen met de GGZ-instelling aan de begeleiding naar werk en studie.

Twomorrow gunt iedereen een betaalde baan. Samen gaan we op zoek naar een passende functie, die aansluit bij jouw wensen, kwaliteiten en belastbaarheid. Op die manier draagt werk bij aan herstel.

Dit doen wij

De kracht van
Twomorrow

Twomorrow draagt al 10 jaar bij aan herstel door middel van begeleiding naar werk een studie. Dit doen wij in samenwerking met GGZ-instellingen in o.a. Gelderland en Overijssel. Wij werken middels de bewezen effectieve IPS-methodiek. IPS staat voor Individuele Plaatsing en Steun en is een methodiek waarbij het herstelperspectief als uitgangspunt wordt gezien. Samen kijken we naar wat wel kan in plaats van wat niet (meer) lukt en daarbij houd jij de regie.

Voor wie?

Ben jij door mentale klachten vastgelopen en/of uitgevallen op je werk en wil je graag weer gaan onderzoeken wat jouw re-integratiemogelijkheden zijn? Dan zijn wij er voor jou.
Twomorrow ondersteunt bij re-integratie, maar we doen het net even anders. Wij zijn gespecialiseerd in de samenwerking met de GGZ.

shutterstock_1309484161_lowres
patroonLos@1x
patroonLos@1x_rotated

Benieuwd welk traject het beste past?

Neem contact op