• 085 - 047 17 71
  • info@twomorrow.nl
  • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00
HET TRAJECT WERKFIT BLIJKT STERKE STIMULANS

HET TRAJECT WERKFIT BLIJKT STERKE STIMULANS

“Door mijn opname bij GGNet had ik het gevoel een stempel te hebben”, vertelt Annet. “Ik was een onzekere vrouw die door m’n verleden en leeftijd de hoop had opgegeven op een leuke baan.” Met als gevolg dat Annet geen geloof meer had in een toekomst voor zichzelf. Op dergelijke momenten biedt Twomorrow uitzicht, zoals ook Annet heeft ondervonden. “Het traject Werkfit bleek voor mij een echte stimulans, zeker ook doordat mijn trajectbegeleider Mayke me goed ondersteunde. Samen hebben we, op basis van mijn opleiding en CV, gezocht naar een richting op de arbeidsmarkt die bij mij past. Ook was ze een grote hulp bij alles rondom mijn sollicitatie-activiteiten, zoals bijvoorbeeld het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Door het grote netwerk van Twomorrow en Mayke vonden we een goede baan voor mij. Mijn werk als voedingsassistent in een ziekenhuis bevalt me ontzettend goed. Leuk werk en fijne collega’s.”

Mayke: “via het traject Werkfit vonden we de goede match tussen Annet’s werkwens en de werkzaamheden die ze aankan.” Annet gaat goed in haar baan, mede door de ondersteuning die ze krijgt. Annet: “Mayke geeft goede feedback tijdens de ondersteunende gesprekken die we samen hebben nu ik aan het werk ben. Voor mij is dat erg belangrijk om verder te groeien. Ja, voor mij is werken hét medicijn.” Tot slot heeft Annet nog een welgemeend advies: “tegen iedereen wil ik zeggen: blijf positief, er is altijd hoop!”

Laatste Berichten
© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden