• 085 - 047 17 71
  • info@twomorrow.nl
  • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00
TRAJECTBEGELEIDING NAM DRUK WEG

TRAJECTBEGELEIDING NAM DRUK WEG

Het gaat goed met Raymond! Hij is zelfstandig aan de slag bij Liander en plaatst ‘slimme energiemeters’ bij mensen thuis. Daarbij gebruikt hij materiaal dat hij zelf bestelt. “Er staat gelukkig een goed team achter me, zodat ik er nooit alleen voor sta. Dat geeft me een goed gevoel.” Een fijn resultaat van de samenwerking tussen Raymond en zijn trajectbegeleider Chris van Twomorrow. Zijn re-integratietraject werd gestart toen Raymond helemaal was vastgelopen, persoonlijk en arbeidsmatig. Raymond: “na m’n therapie in deeltijd dacht ik dat er gelijk een goede werkgever met open armen op mij stond te wachten. Foutje!”

Van moeten naar willen
Chris heeft meteen op de rem getrapt, ik ging veel te gehaast, want ik moest zo nodig. Ik moest van alles: ik moest een goede vader zijn, ik moest werken, ik moest…. Ik weet nog dat Chris een viltstift pakte en met grote letters MOETEN opschreef.” Het advies was duidelijk: even gas los, even bijkomen en de enorme ‘ik moet’ druk van die schouders afnemen. “Chris leerde me om na een tegenslag even afstand te nemen en het na wat kleine aanpassingen weer op te pakken.”

Trajectbegeleider Chris geeft aan dat er gerichte arbeids-diagnostische tests zijn gedaan. Daarmee is in kaart gebracht welke arbeidswensen, motivaties, kwaliteiten en vaardigheden Raymond heeft. Dit leidde tot het beginnen met de opleiding Slimme Monteur. Vrijwel meteen daarna ging hij fulltime aan de slag bij Liander.

Raymond: “Ik weet nu wat belangrijk is voor mij in het leven. Door daar goed zicht op te hebben, hoop ik op een goede én gezonde arbeidstoekomst.” Meer weten over Raymond en zijn opleiding tot slimme monteur, kijk hier: https://www.globen.nl/opleiding-slimme-meter-monteur

Laatste Berichten
© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden