• 085 - 047 17 71
  • info@twomorrow.nl
  • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00
VAN IPS NAAR VOLWAARDIGE BAAN

VAN IPS NAAR VOLWAARDIGE BAAN

“Fijn dat Miriam het zo naar haar zin heeft bij Hacron Schoon. Ze had ook wel een steuntje in de rug nodig”, zegt IPS-trajectbegeleider Aline van Twomorrow. Hacron Schoon is een schoonmaakorganisatie met een sociaal gezicht: ruim 60% van de medewerkers heeft een bijzondere positie op de arbeidsmarkt. Miriam: “ik had al een paar jaar ‘thuis’ gezeten en zag heel erg tegen een betaalde baan op. Zou ik dat nog wel kunnen, vroeg ik me af. In mijn traject met Aline deed ik positieve werkervaring op en kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf.”

Uiteraard heeft IPS-trajectbegeleider Aline, samen met Miriam, goed gekeken naar wat het beste bij haar zou passen. En dat werd Hacron. Miriam vertelt: “doordat Aline en Twomorrow zo veel goede contacten met werkgevers hebben, ben ik gekomen waar ik nu ben. En daar ben ik hartstikke blij mee!” Ze wil nog graag iets ‘meegeven’ over haar ervaringen: “werken kan heel positief zijn en dat doet een mens goed”. Mooi nieuws, Miriam!

Laatste Berichten
© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden