• 085 - 047 17 71
  • info@twomorrow.nl
  • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00
VAN TRAJECT NAAR EEN BETAALDE JOB

VAN TRAJECT NAAR EEN BETAALDE JOB

“Mijn hoop is dat ik er veel bij leer zodat ik in de toekomst ook voor andere bedrijven een waardevolle toevoeging ben”. Met steun van zijn Trajectbegeleider Chris heeft Peter duidelijk stappen gemaakt.

Inmiddels is Peter werkzaam op de afdeling marketing en communicatie bij een non-profit organisatie. “in mijn werk houd ik me bezig met interne en externe communicatie en ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van onze websites. En dat bevalt uitstekend.” Trajectbegeleider Chris werkt al enige tijd samen met Peter: “ik leerde Peter kennen toen hij via vrijwilligerswerk zijn eerste stapje terug probeerde te zetten op de arbeidsmarkt. En langzamerhand groeiden we naar steeds een stapje verder, geen dwang maar echt samen.” Chris en Peter zochten naar een werkervaringsplek bij een reguliere werkgever met het uitzicht op een arbeidscontract. Waarop Peter aanvult: “best lastig, want met mijn CV zijn kansen op werk niet direct vanzelfsprekend. Maar als het dan lukt, is dat geweldig!” .

Het blijft hard werken voor Peter, want hij is soms nog wat onzeker over de kwaliteit van zijn werk, omdat hij daarbij niet kan terugvallen op een afgeronde opleiding. “Maar, gelukkig kan ik hem dan weer net dat zetje geven om weer de goede richting op te denken”, aldus Chris. Het hele team van Twomorrow vertrouwt erop dat Peter z’n plek wel gaat vinden!

Laatste Berichten
© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden