• 085 - 047 17 71
  • info@twomorrow.nl
  • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00
HET VERSCHIL TUSSEN WERK EN LEUK WERK

HET VERSCHIL TUSSEN WERK EN LEUK WERK

“Je mag mij gerust een auto-fanaat noemen. En dan helemaal als het om Opels gaat.  De Kadett, de Astra, Vectra…noem maar op, ja Opel is helemaal mijn merk”, zegt een enthousiaste Sabrina. In 2004 werd ze afgekeurd, maar al vrij snel begon het toch weer te kriebelen. Zeker na de geboorte van haar dochter.

“Het was een zware bevalling met de nodige complicaties. Toen ging bij mij de knop echt om. Gewoon omdat ik m’n dochter het goede voorbeeld wilde geven.” In die periode kwam Twomorrow-Trajectbegeleider Conny op haar pad. En daar is Sabrina erg gelukkig mee. Conny: “ik heb veel naar haar geluisterd, waardoor ik haar beter leerde kennen en ik ook in staat was haar ‘werkwensen’ te inventariseren. Zo kwam ik erachter dat het voor Sabrina van groot belang is om haar werk ook echt leuk te vinden. Gelukkig vonden we toen een werkgever met een job die daar volledig op haar wensen aansluit. “Ik heb mijn droombaan gevonden bij een carcleaning bedrijf; de hele dag met auto’s in de weer!.” Een werkgever bovendien, die gefocust is op wat Sabrina wél kan en wél leuk vindt. “Inmiddels heb ik mijn tweede contract binnen, is dat niet geweldig?”. En bij Twomorrow duimen we dat naast alle andere automerken ook veel Opels de weg naar ‘haar’ bedrijf weten te vinden!

Laatste Berichten
© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden