• 085 - 047 17 71
 • info@twomorrow.nl
 • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00

TWOMORROW HELPT U GRAAG VERDER

CONTACT

TRAJECTBEGELEIDING DIE U HET BESTE PAST

Kampt u met psychische problemen, hebt u een uitkering via UWV of de gemeente en u wilt aan het werk? Of werkt u maar u bent ziek? Kies dan trajectbegeleiding van Twomorrow. Wij hebben de kennis en ervaring en de trajectbegeleider past de begeleiding precies bij u aan. Dat werkt prettiger. Samen met u en de opdrachtgever wordt eerst gekeken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. En welk werk daarbij past. Twomorrow onderscheidt daarbij vier trajecten: IPS, Werkfit, Naar Werk en Jobcoaching.

IPS, Werkfit, Naar Werk en Jobcoaching
Elk van de vier trajecten van Twomorrow heeft als doel u precies op maat te begeleiden. U staat dus nooit alleen en altijd centraal. Op basis van uw persoonlijke situatie maken we een keuze voor ‘IPS’, de werkbegeleiding in samenwerking met uw behandelaar, ‘Werkfit’ ter voorbereiding op werk, ‘Naar Werk’ om samen met u de voor u geschikte baan te vinden en ‘Jobcoaching’ voor ondersteuning in uw betaalde baan.

LEES MEER IN ONZE BROCHURE >>

DIT ZIJN DE RE-INTEGRATIETRAJECTEN:

Samen met u kiezen we het traject dat het best aansluit bij uw situatie en achtergrond.

IPSBent u bekend met psychiatrische problematiek? Dan bekijken we eerst welk werk u past en dan volgt de begeleiding door de IPS-gecertificeerde trajectbegeleider van Twomorrow. Alles afgestemd met uw behandelaar
WerkfitWe brengen uw arbeidsmogelijkheden in kaart door o.a. opleiding, interesses en eventuele werkervaring. Zo nodig verbeteren we uw vaardigheden en uw persoonlijke effectiviteit, bijvoorbeeld door het beter leren omgaan met werkdruk
Naar WerkSamen op zoek naar de passende vacatures, hulp bij het maken van uw cv, een goede sollicitatiebrief/mail en gebruik van social media. U leert uzelf goed te presenteren en zo nodig werken we samen aan verbetering van werknemersvaardigheden
JobcoachingIntroductie bij uw nieuwe werkgever, kennismaken met collega’s en leidinggevenden. Adviseren over structureren/organiseren van uw werkzaamheden; eventuele afstemming met uw behandeling. Voorkomen en zo nodig traceren van calamiteiten op uw werk. U kunt altijd terugvallen op uw Twomorrow jobcoach.

HET TRAJECTPLAN

Ieder traject start met een plan. Hiervoor inventariseren we uw kwaliteiten, uw kansen en wensen naar arbeidsmarkt of studie. Samen met uw trajectbegeleider van Twomorrow bepalen we de richting en plannen het traject in overzichtelijke stappen. Waarbij altijd rekening gehouden wordt met uw eventuele medische achtergrond. Afstemming met uw behandelaar hoort daarbij. Ziet u dit plan zitten, dan gaan we ervoor, u en Twomorow.

BAAS-OVER-UW-LOOPBAAN

Elk traject is maatwerk. Er wordt dus rekening gehouden met uw wensen en mogelijkheden. Samen met de opdrachtgever bepaalt u bijvoorbeeld hoe lang het traject duurt en het aantal begeleidingsuren. Zo blijft u baas over uw eigen loopbaan.

TWOMORROW TRAJECTBEGELEIDER

Als het traject begint, maakt u kennis met uw trajectbegeleider. Wat kunt u verwachten?

 • Bespreken van ervaringen
 • In kaart brengen van uw competenties
 • Informatie  over banen en vacatures
 • Ondersteuning bij solliciteren
 • Brugfunctie naar uw (toekomstige) werkgever

DAAROM TWOMORROW

Twomorrow zet zich al sinds 2013 met succes in voor de best mogelijke combinaties van mensen en werk. Voor werknemer en werkgever. Door actieve trajectbegeleiding werkt Twomorrow aan een inclusieve arbeidsmarkt. Daarom werken we bij Twomorrow liever aan wat mensen wél kunnen en willen, dan omgekeerd. Ook daarom Twomorrow.

 • Innovatief  – IPS gecertificeerd
 • Maatwerk bij GGZ-problematiek
 • Betrokken, doelgericht en energiek
 • Meerwaarde voor werknemer én werkgever

WELK TRAJECT WORDT HET?

Vul hier uw naam en e-mailadres in en wij nemen snel contact met u op!

© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden