• 085 - 047 17 71
  • info@twomorrow.nl
  • Ma - Vrij: 08.00 - 17.00

TWOMORROW HELPT U GRAAG VERDER

CONTACT

REDUCEREN WERKGEVERSKOSTEN ZIEKTEVERZUIM

Twomorrow is dé partij voor het zo strak mogelijk regisseren van uw kosten bij ziekteverzuim op psychische gronden. Eén verzuimdag kost u gemiddeld € 250. Verzuim door psychische klachten duurt gemiddeld 53 dagen, maar een depressie of burn-out duurt bij mannen gemiddeld 200 en bij vrouwen 213 dagen. De kosten van een werknemer in de WIA/WGA kunnen oplopen tot, schrik niet, € 130.000 over tien jaar. Daar kan nog een transitievergoeding tot € 77.000 bij komen. Alle reden voor het kosten-reducerend effect van Twomorrow!

Korter verzuim: sneller aan de slag
Twomorrow heeft specifieke ervaring bij ‘psychisch verzuim’. Vaak kan langdurig verzuim worden beperkt of voorkomen door gericht te werken aan de oorzaak van dit verzuim. Dit is vaak gelegen in het onvermogen om grenzen te vinden en een werkbare balans met privé. Denk daarbij aan werken aan gedragsverandering, soms i.c.m. medicatie. Twomorrow stemt dan ook regelmatig af met behandelaren van uw werknemer. Zo werkt onze aanpak gericht naar optimaal resultaat voor werkgever en werknemer.

Wet Verbetering Poortwachter
Doel hiervan is een zo snel mogelijke terugkeer of herplaatsing van uw zieke werknemer. Betreft het psychische klachten dan staat Twomorrow voor de juiste effectuering hiervan, afgestemd op úw situatie als werkgever. Ontzorging en facilitering van uw ‘verzuim-zorgen’, het zo snel mogelijk re-integreren van uw werknemer in uw organisatie. Of in het tweede ziektejaar via het 2e spoor zorgen voor herplaatsing elders. Dé match van effectieve re-integratie en kostenreductie.

Juist voor werkgevers in de regio
Twomorrow bewijst zich op dit specialistische gebied van ‘psychisch verzuim’ en de kosten daarvan. Met onze relevante expertise, korte lijnen en een ondernemende mentaliteit staan we voor doelmatigheid en rendement. Waarbij uw bedrijfsresultaat constant in focus is.

ONZE WERKGEVERSDIENSTVERLENING OP ’N RIJ:

Eerste spoor traject: binnen uw organisatieOm de re-integratie binnen uw eigen bedrijf te optimaliseren in het eerste ziektejaar van uw werknemer: eisen Wet Verbetering Poortwachter.
Tweede spoor traject: buiten uw organisatieGericht om uw zieke werknemer tijdens het tweede jaar van zijn of haar ziekte succesvol te herplaatsen naar passend betaald werk buiten uw organisatie.
Derde spoor traject: buiten uw organisatieBent u eigen risicodrager voor de WIA? En heeft het eerste en tweede spoor onvoldoende resultaat opgeleverd, dan verzorgt Twomorrow een duurzame plaatsing elders, compleet met begeleiding bij de nieuwe werkgever.

OOK DAAROM TWOMORROW

Door het inschakelen van Twomorrow als re-integratiepartner van uw organisatie, geeft u er blijk van zich in te zetten voor een zo voorspoedige mogelijke re-integratie van uw werknemer(s). Waarbij Twomorow u maximaal ontzorgt. Ook daarom Twomorrow:

  • Actieve re-integratie initiatieven
  • 70% beperking van uw schadelast
  • Baanopeningen creëren voor niet bij u herplaatsbare werknemer(s)
  • Jobcoaching tijdens het werk
  • In 99% wordt een loonsanctie voorkomen
  • Een vrijblijvende kennismaking is binnen 24 uur gemaakt

HOE PROFITEERT Ú VAN TWOMORROW?

Voor informatie, een afspraak of een offerte: vul hier uw naam en e-mailadres in en wij nemen snel contact met u op

© Copyright 2018 | Reglement klachtenbehandeling | Privacy beleid | Algemene voorwaarden